“ NIKAD NIJE PRERANO, PREKASNO DA ŽIVITE ŽIVOT KOJI ŽELITE! ”

Ja sam Irina Brajčić. Oko dvadeset goina istražujem i bavim se umećem i veštinama zdravog života. Studirala sam Visoku Zdravstvenu školu u Beogradu gde sam naučila kako u teoriji tako i dugogodišnjoj praksi dosta o ljudskom organizmu i tome kako funkcioniše naše telo. Učila sam o ishrani, i o tome šta je to zdrava prehrana. U školi su nas učili i  kako negovati telo, održavati fizičku vitalnost i kondiciju. Ipak, niko nas u školi nije učio čime da hranimo naš um, našu dušu, naše misli. A sklad uma i tela je neraskidiva veza, i samo ako su ova dva u balansu možemo reći da imamo zdrav kvalitetan i srećan život. Verujem da je većina bolesti posledica neuskladjenog tela, uma i emocija. Nikakvo materijalno dobro neće nas usrećiti, ni jedna zdrava hrana neće nas ozdraviti ako naše misli, emocije i telo nisu u skladu.

Moja mentorka, spisateljica Žana Poliakov, kod koje sam se usavršavala u pisanju, nakon što sam završila novinarsku školu pri udruženju novinara Srbije, često bi citirala Svetog Augustina i njegovu izreku koju bih volela da zapamtite:

“Duša se hrani onim što je veseli.”

Nakon završenog školovanja, svoje dalje usavršavanje i nova učenja stekla sam radeći kao terapeut i menadzer u Wellness centru na putničkim prekookenaskim kruzerima, gde sam porovela više od deset godina života. Svoju karijeru nastavila sam u Holistickom Wellness  Resort  Canyon Ranch u USA. Imala sam čast da radim sa ljudima iz apsolutno celog sveta i upoznam preko osamdeset raličitih kultura i nacionalnosti.
Veliku veru i ljubav imam prema drevnoj kineskoj nauci staroj oko 6000 godina, Feng Shui. To je logička nauka koja zahteva poznavanje mnogih drugih nauka. Želim da znate da se Feng Shui nauka ne bazira na figuricama različitih životinja, zvončićima i slično… Feng Shui predstavlja balans i harmoniju kosmičke “Chi” energije medju ljudima i prostorom. Više o Feng Shui i kako funkcioniše možete pročitati u opisu stranice.

 

Član sam IPHM Associjacije i akreditovan Feng Shui Consultant. Sertifikovani sam NLP Master i Coach Akademije Slavice Squire. Član sam ANLP Asocijacije.    

Svoje dugogodišnje iskustvo, veštine u radu sa ljudima različitih nacionalnosti iz celog sveta, želela sam neseebično da podelim i prenesem i na naše prostore. U cilju promovisanja zdravog životnog stila, kako tela tako i uma nastala je i ideja za različitim edukativno praktičnim programima. Kombinacija tehnika i praktičnih veština iz oblasti Feng Shui, Terapije Bojama, Vodjenih Meditacija, Kristalo Terapije, NLP alata i mnogih drugih oblasti za koje sam stručna, koristim u radu sa svojim klijentima, u cilju kreiranja zdravog i vitalnog telesnog i umnog životnog stila.