„Sreća, zadovoljstvo, uspeh i ispunjenost ne dolaze sami od sebe. I ništa nije nemoguće za onoga ko ima volju da pokuša“

Aleksandar Veliki

Zlatna knjiga

Ako se kaže da je knjiga čovekov najbolji prijatelj, onda je ovo zasigurno jedna od takvih. I ne samo prijatelj, već i životni učitelj. Ova knjiga se čita ali i piše. Sa ovom knjigom se komunicira. Informativna, praktična, šarmantna, motivaciona knjiga postaće deo vaše svakodnevnice.

Mnogi od vas će se u toku čitanja susretati sa vežbama koje već znaju. Ali znati nije isto što i primeniti. Ni primeniti nije primenjivo ako ne znate kako primeniti.

ZNATI KAKO + ZNATI PRIMENITI = REZULTAT

Cilj ove knjige je da vas pokrene da izadjete iz svoje zone komfora, motiviše i inspiriše da dostignete svoj maksimalni potencijal.

Zlatna knjiga

Kroz ovaj praktičan interaktivni rad sa sobom, naučićete kako da primenite ono što znate, a da dobijete vidljive rezultate. Na vrlo zabavan, emotivan i kreativan način, nesvesno i spontano počećete da menjate vaše misli, vaše navike, da menjate sebe. A kad promenite sebe, promeniće vam se i život. Promenite li život, promenićete svoju sudbinu.

Neka vam ova knjiga bude uvek na dohvat ruke, dostupna kad god vam je potrebna.

Od srca Irina Brajčić
Čestitam ti što biraš da kupiš Zlatnu knjigu, odličan izbor. Ostavi podatke kako bih mogla da te kontaktiram i pošaljem ti instrukcije za plaćanje.