Irina Brajčić

Edukator telesnog i emocionalnog zdravlja

“Nikad nije prerano niti prekasno da živite život koji želite.”

O MENI

Ja sam Irina Brajčić. Oko dvadest godina se bavim umećem i veštinama zdravog života na svm nivoima, kako telesnom, tako i umnom, emocionalnom i duhovnom.

Godine 2006. diplomirala sam Visoku Zdravstvenu školu u Beogradu gde sam naučila kako u teoriji tako i dugogodišnjoj praksi dosta o ljudskom organizmu i tome kako funkcioniše naše telo. Učila sam o ishrani, i o tome šta je to zdrava prehrana. U školi su nas učili i kako negovati telo, održavati fizičku vitalnost i kondiciju.

Ipak, niko nas u školi nije učio čime da hranimo naš um, našu dušu, naše misli. A sklad uma i tela je neraskidiva veza, i samo ako su ova dva u balansu možemo reći da imamo zdrav kvalitetan i srećan život. Verujem da je većina bolesti posledica neuskladjenog tela, uma i emocija. Nema bolesti koja nije mentalna i emotivna isto koliko je i fizička, zar ne?!

“Duša se hrani onim što je veseli.”

Nakon završenog školovanja, dalje usavršavanje i nova učenja stekla sam radeći kao terapeut i menadžer u Wellness centru na putničkim prekookenaskim kruzerima, gde sam provela više od deset godina života. Svoju karijeru nastavila sam u Holističkom Wellness Resort Canyon Ranch u USA. Imala sam čast da radim sa ljudima iz apsolutno celog sveta i upoznam preko osamdeset raličitih kultura i nacionalnosti.

Sertifikovani sam NLP Master i Coach. A od 2021. diplomirani edukator ishrane.

Na početku želela bih da razumete da ovo nije put ka idealnoj težini, niti se bavim dijetama za zgodan izgled. Bavim se isključivo zdravom ishranom, zdravim životnim stilom i ljubavi prema sebi, kako spolja tako i iznutra. Jer da bi živeli srećno, ispunjeno, da bi vodili zdrav životni stil, potrbeno je da to zaista i želimo. A želimo najbolje za sebe samo kada istinski zavolimo sebe kao kompletan paket. Kada volimo sebe, volimo i svoje zdravlje, svoje telo i onda naravno biramo najbolje za sebe, pa samim tim biramo i čime se hranimo.

Ovaj proces je postepen sa trajnim efektom.

Ovo je menjanje životnog stila.

Razumem da nije lako odlučiti se na ovakav korak i istrajati, ipak ako postavite sebi nekoliko pitanja , zapravo shvatićete da nije ni teško. Fizički izgled jeste važan ali mnogo važnije je zdravlje u našem telu i udobnost u sopstvenoj koži. Jer kada smo zdravi onda smo i srećni, a sreća je pola zdravlja!
Vaše zdravlje je samo vaše i niko vam ga ne može oduzeti ako vi to ne želite.
Ono je u vašim rukama i ne zavisi od lekova i lekara!
Zato, izgradimo temelje za vitalan i zdrav život a ne plodno tlo za razvoj bolesti!

Biću vaš vodič kroz najvažnije korake na tom putu, deliću sa vama svoju mudrost i znanje o zdravlju stečeno kroz različite oblasti dugogodišnjeg učenja, školovanja kao i različita praktična životna iskustva kroz koja sam prolazila lično ili sa svojim klijentima.
“BRINITE O SVOM TELU, TO JE JEDINO MESTO U KOJEM MORATE ZIVETI DOK POSTOJITE“
Čestitam ti što biraš da kupiš Zlatnu knjigu, odličan izbor. Ostavi podatke kako bih mogla da te kontaktiram i pošaljem ti instrukcije za plaćanje.