Sve što radite iz ljubavi, one istinske, što bi rekli “od srca” ima apsolutni rezultat. Pa tako i ovaj recept, nastao iz ljubavi, ljubav prema sebi i svom telu. Jer, da bi voleli druge, morate prvo voleti sebe. LOVE COOKIES ne samo da su zdravi, već se vrlo brzo i prave. Dakle, posni, lagani, uz kafu ili čaj, zavodljivog mirisa koji daje cimet i pikantnog ukusa đumbira. Ova kombinacija sastojaka je pravi afrodizijak. Pa ako planirate da privučete osobu suprotnog pola, evo recepta za to. Pozovite ga/je na šoljicu čaja i kolačić sudbine!

MAGIČNI SASTOJCI:

Kokosovo ulje otopiti ( paziti da ne bude vrelo ako ga topite na vatri) pa dodati prirodni nerafinirani smeđi šećer. Mešati sastojke dok smesa ne postane glatka bez zrnca šećera. U to dodati sve ostale sastojke a brašno na kraju. Ručno mešati, ne koristite mikser. Dok mešate sastojke, nadjite bar pet razloga zašto volite sebe. Zatim smesu umotajte u najlonsku,prozirnu foliju i ostavite 20 minuta u frižideru.

U medjuvremenu, dok testo stoji, uključite pećnicu na 180 stepeni da se zagreje. Nakon 20 minuta izvadite smesu iz frižidera. A onda pustite neke od vaših omiljenih Love Songs pa u ritmu muzike i uz pevušenje romantične melodije, pravite različite oblike kolačić od testa pomoću kalupa za kolače. Ako nemate kalupe, možete i najjednostavnije okrugle oblike koje ćete kasnije dekorisati kad se ispeku. Peći u plehu na papiru za pečenje 15 minuta na 170 stepeni. Obavezno ostaviti da se dobro ohlade, pa ih polslužiti u nekom lepo dekorisanom tanjiru. Možete ih posuti vanilla šećerom dok su još vrući, ili jednu polovinu kolačića umočiti u istopljenu crnu čokoladu, ako želite da pojacate ukus…. Nazdravite ljubav uz času crnog vina, ili ljubav rasplamtajte uz vama omiljen napitak!

Čestitam ti što biraš da kupiš Zlatnu knjigu, odličan izbor. Ostavi podatke kako bih mogla da te kontaktiram i pošaljem ti instrukcije za plaćanje.